13-10-2011

Fourty5high - Borrelen in bikini


Restaurant, bar en danslocatie: Zandfoort aan de Eem is een hippe tent op een paar honderd meter van Fourty5High waar het hele jaar door van alles te beleven is.
'91Borrel in bikini'92 is een van de slogans van Zandfoort, en niet voor niets, want je kunt hier op zonnige dagen heerlijk verpozen op een heus stadsstrand in de tuin van deze horecalocatie. Laat je overigens niet afschrikken door de buitenkant: Zandfoort is gevestigd in een onvervalste bouwkeet, maar de sfeervolle inrichting, de relaxte sfeer en de ligging aan de Eem maken veel, zo niet alles goed.

Eigenaar Andr'e van Gelderen, tevens voorzitter van de pas opgerichte Ondernemersvereniging Aan de Eem:
"In deze wijk, het Oliemolenkwartier, vind je veel creatieve ondernemers. Van kunstenaars tot ontwikkelaars van computergames, je kunt het zo gek niet bedenken. In combinatie met de goed vertegenwoordigde horeca is dit dit de plek om te wonen voor iedereen die jong is of zich jong wil voelen. Je vindt hier moderne gebouwen, de hogeschool, er is regelmatig live muziek en straks komt hier het Eemplein met allerlei culturele functies en uitgaansmogelijkheden. En dat op 5 minuten lopen van de binnenstad."

Geen opmerkingen: